Responsive image

Våra konsulter

Våra konsulter är alla seniora och brinner för sitt arbete. Vi strävar alltid efter att ligga i framkant kompetensmässigt och kunna erbjuda våra kunder kreativa lösningar. För oss är kunden i fokus, som konsulter är det viktigt att bidra med sin yttersta kompetens men även kunna passa in socialt. Eftersom konsulterna har en lång erfarenhet är vi övertygade om att vi bidrar med verksamhetskompetens och IT-kompetens utöver det vanliga.

Fredrik Bergman 

Fredrik började sin karriär 1997 på WM-Data och har därefter skaffat sig erfarenhet ifrån flertalet företag och branscher. Han har fallenhet för utveckling och drift med fokus mot databaser. Fredrik är certifierad inom SQL Server och åtar sig uppdrag inom informationsarkitektur, databas samt systemutveckling. Han kan även hantera rent tekniska uppdrag inom drift som DBA avseende administration, prestandaoptimering backup/restore, ETL, felsökning, mm.

Fredrik har stor kunskap och erfarenhet inom bank, el, finans, försäkring och flygbranschen.

Hämta Fredriks CV »

Anders Nordgren 

Anders har en fallenhet för systemutveckling och löser tekniska och logiska problem på kort tid. Anders åtar sig uppdrag som systemutvecklare, utvecklingscoach, databasutvecklare eller applikationsarkitekt, gärna i projekt med mycket integrationer med legacysystem och/eller databaser i andra miljöer.

Anders har stor kunskap och erfarenhet inom spel, el, bank, och flygbranschen.

Hämta Anders CV »

Stefan Holmgren 

Stefan har erfarenhet av kravanalys, systemdesign, test och release-automation, och gedigen erfarenhet inom agil utveckling med scrum och kanban. Stefan började sin bana inom programmering i Javavärlden, men har sedan 2005 jobbat med .NET och Microsofts produkter.

Stefan har en lång erfarenhet av systemutveckling inom många affärsområden, bl.a. telecom, industriell IT, resebranchen och finans och försäkring.

Hämta Stefans CV »

Timo Enquist 

Timo är en meriterad Team Lead, Service Manager, IT-ansvarig och teknisk projektledare. Han har erfarenhet av att jobba brett tekniskt, men på senare tid med fokus på service management och ledarskap.

I övrigt har Timo erfarenhet av projektledning och lägger stor vikt vid att äga, ta ansvar för samt leverera inom sitt område i den roll han besitter.

Timo levererar goda resultat med lugn och med ett inbjudande socialt sätt.

Hämta Timos CV »

Ingemar Måg 

Ingemar har lång erfarenhet inom IT med inriktning på systemarkitektur. Han har även tagit roller som projektledare, teknisk projektledare med finansiellt ansvar. Han har stor erfarenhet att ta fram tekniska specifikationer, nät & infrastruktur, arkitekt & design och gillar att vara med i hela utvecklingskedjan.

Ingemar har en mycket bra kommunikativ förmåga och uppskattas mycket hos sina kunder och förstår kundens önskemål och levererar detta kostnadseffektivt. Han har många exempel på där han varit med om att leverera i utmanande projekt med små medel.

Hämta Ingemars CV »