Responsive image

Våra konsulter

Våra konsulter är alla seniora och brinner för sitt arbete. Vi strävar alltid efter att ligga i framkant kompetensmässigt och kunna erbjuda våra kunder kreativa lösningar. För oss är kunden i fokus, som konsulter är det viktigt att bidra med sin yttersta kompetens men även kunna passa in socialt. Eftersom konsulterna har en lång erfarenhet är vi övertygade om att vi bidrar med verksamhetskompetens och IT-kompetens utöver det vanliga.

Fredrik Bergman 

Fredrik började sin karriär 1997 på WM-Data och har därefter skaffat sig erfarenhet ifrån flertalet företag och branscher. Han har fallenhet för utveckling och drift med fokus mot databaser. Fredrik är certifierad inom SQL Server och åtar sig uppdrag inom informationsarkitektur, databas samt systemutveckling. Han kan även hantera rent tekniska uppdrag inom drift som DBA avseende administration, prestandaoptimering backup/restore, ETL, felsökning, mm.

Fredrik har stor kunskap och erfarenhet inom bank, el, finans, försäkring och flygbranschen.

Hämta Fredriks CV »

Anders Nordgren 

Anders har en fallenhet för systemutveckling och löser tekniska och logiska problem på kort tid. Anders åtar sig uppdrag som systemutvecklare, utvecklingscoach, databasutvecklare eller applikationsarkitekt, gärna i projekt med mycket integrationer med legacysystem och/eller databaser i andra miljöer.

Anders har stor kunskap och erfarenhet inom spel, el, bank, och flygbranschen.

Hämta Anders CV »

Mattias Sjögren 

Mattias åtar sig uppdrag som teknisk projektledare, teamlead, systemutvecklare, eller applikationsarkitekt, gärna i CRM-projekt. I övrigt har Mattias erfarenhet av traditionella utvecklingsmetoder och är mycket väl förtrogen med agila metoder och tekniker som förknippas med ett agilt arbetssätt.

Mattias har gedigen erfarenhet från bank, finans och försäkringsbranschen men har även jobbat mot industri.

Hämta Mattias CV »

Mikael Backman 

Mikael åtar sig främst uppdrag inom testledning och test av alla typer av system. Han har även lång erfarenhet av uppdrag inom krav och förvaltningsledning. Mikael är en drivande person som snabbt sätter sig in i alla de utmaningar som projekt och förvaltningsarbete erbjuder och uppskattar eget ansvar. Han ger alltid ifrån sig ett slutresultat av hög kvalitet.

Mikaels erfarenhet är mycket bred och ifrån flera olika branscher som pension, försäkring, telekom, logistik m.fl.

Hämta Mikaels CV »

Bojan Skrchevski 

Bojan är ett it-proffs med internationell erfarenhet inom arkitektur och utveckling. Bojan åtar sig uppdrag inom Microsofts tekniska plattform, både back-end och front-end, inklusive app-utveckling och Azure.

Bojan har stor erfarenhet av bland annat retail, telekom, fordon m.m. men även jobbat inom finans.

Hämta Bojans CV »

Stefan Holmgren 

Stefan har erfarenhet av kravanalys, systemdesign, test och release-automation, och gedigen erfarenhet inom agil utveckling med scrum och kanban. Stefan började sin bana inom programmering i Javavärlden, men har sedan 2005 jobbat med .NET och Microsofts produkter.

Stefan har en lång erfarenhet av systemutveckling inom många affärsområden, bl.a. telecom, industriell IT, resebranchen och finans och försäkring.

Hämta Stefans CV »

Patrik Wallgren 

Patrik är en full-stack-utvecklare med många års erfarenhet av utvecklingsprojekt på .NET-plattformen. De senaste åren har Patrik arbetat i webbutvecklingsprojekt och har bl.a. arbetat med C#, WCF, ASP.NET, ASP.NET MVC, JavaScript, JQuery och Knock-outJS. Patrik har goda kunskaper i systemutveckling med fokus på arkitektur, utveckling, databasmodellering och systemintegration.

Patrik har många års erfarenhet av offentlig sektor, finans och försäkring

Hämta Patriks CV »

Timo Enquist 

Timo är en meriterad IT-samordnare, IT-ansvarig, tek-nisk projektledare och team leader. Han har erfarenhet både av att jobba brett tekniskt, men på senare tid med fokus på service management och ledarskap.

I övrigt har Timo erfarenhet av projektledning och lägger stor vikt vid att äga, ta ansvar för samt leverera inom sitt område i den roll han besitter.

Timo levererar goda resultat med lugn och med ett inbjudande socialt sätt.

Hämta Timos CV »